[section label=”formulier”]

[row label=”terst” padding=”10px 10px 10px 10px”]

[col span=”6″ span__sm=”12″ padding=”5px 5px 5px 5px” margin=”5px 5px 5px 5px” bg_color=”rgba(255, 255, 255, 0.71)” class=”data_cell”]

“Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te bekrachtigen om zelf hun geluk in de hand te nemen en hun volledige potentieel te leven.”

[ux_video url=”https://youtu.be/nV_wmwXDZyM”]

Welkom bij Creating Happiness

Ben je op zoek naar meer vrijheid om te doen wat je werkelijk graag doet en wil je weten hoe je dat het beste aanpakt? Heb je altijd het gevoel gehad dat er méér is en wil je nou eindelijk wel eens ervaren hoe je meer betekenis geeft aan je leven en je impact vergroot? Heb je ervaren wat persoonlijke ontwikkeling voor je kan doen en sta je open voor meer verdieping?

In mijn e-boek, cursus en workshop “Drie formules om je dromen waar te maken”, combineer ik verschillende soorten innerlijk werk, met nieuwe inzichten over visualisatie en de wet van aantrekkingskracht, tot een effectieve en makkelijk uit te voeren methode, waarbij iedereen zelf kan leren, om dat waar hij of zij van droomt, vorm te geven.

Ik heb opleidingen afgerond tot Holistisch Coach, Yogadocente en Reiki Healer. Toch leerde ik het meeste van het therapietraject dat ik zelf heb doorlopen. Het deed me aan den lijve ervaren dat alles wat ik van binnen veranderde, meteen weerspiegeld werd door het leven om me heen. Deuren die eerder gesloten bleven, konden na het transformeren van innerlijke blokkades opeens open! Dat heeft me een onvoorstelbaar vertrouwen gegeven in wat er mogelijk is voor iedereen die de drive heeft om het beste uit zijn of haar leven te halen.

Creating happiness is er voor jou en voor iedereen die weet dat er méér mogelijk is.

Koop het e-boek “drie formules om je dromen waar te maken”, Boek een coaching sessie of doe mee met een Workshop

[/col]
[col span=”1″ span__sm=”12″]

[/col]
[col span=”5″ span__sm=”12″ bg_color=”rgba(255, 255, 255, 0.71)”]

[row_inner]

[col_inner span__sm=”12″ class=”data_cell”]

[block id=”geluk-in-10-stappen”]

[/col_inner]
[col_inner span__sm=”12″ class=”data_cell”]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]

[/row]

[/section]