De kracht van intentie

3 Sleutels om jezelf te bevrijden

Creating happiness logo

In “De kracht van intentie”, leer je hoe je zelf meer zeggenschap krijgt over wat er in je leven gebeurt. Je krijgt tools om je gewenste toekomst naar je toe te halen en traint jezelf om blokkades te transformeren en gelukkiger in het leven te staan. Je krijgt inzicht in de manier waarop emoties en gedachten je realiteit beïnvloeden en leert hoe je deze beter kunt reguleren. Hiermee wordt je weer de kapitein op je eigen schip en lukt het je om koers te zetten richting het leven waar je werkelijk voor kiest.

Introductieprijs

Wat zeggen anderen erover?

“Zeer helder geschreven serie handvatten, in duidelijke en praktische taal, van ervaringsdeskundige Rosa Leijdekkers. Hoop- en lichtgevend, over kwetsbaarheid en kracht, en het zelf creëren van flow en de door jouw gedroomde perspectieven.”

Kimm Boum Bletterman

Als je rechtstreeks, eerlijk en intelligent advies wilt van iemand die er echt om geeft, is dit een boek voor jou! Ik kan erg relateren aan de persoonlijke anekdotes en oefeningen om vastgeroeste patronen te doorbreken en in je kracht te gaan staan. Rosa biedt simpele, krachtige en relevante hulp die verandering leuk maakt!

Dara Colwell

Als je je hoofd met je hart verbindt, gaan je handen de goede dingen doen roep ik al jaren. #hoedan? Nou dat lees je in deze praktisch geschreven handleiding voor een mooier, beter, gelukkig leven van Rosa Leijdekkers. Ook een aanrader als je al ‘in balans’ bent. Het houdt nooit op, altijd lerend….

Engbert Breuker

“Rosa Leijdekkers toont zich een coach die naast je staat op weg naar een leven waarin je zelf aan het roer staat.”

Joke Ettes

“Meer dan ooit is je boek van vitaal belang door de Corona wereldpandemie en de huidige somberheid van mensen. Dank dat ik 1 van de eerste lezers mocht zijn.”

Jaap Bakkelo