Sat-zang

Deze workshop met live muziek en meditaties, inspireert je via een persoonlijk en informatief verhaal, om zelf je geluk in de hand te nemen. Rosa begeleidt hier haar eigen songs op gitaar en geeft je een voorproefje van haar boek “Drie krachtige formules om je dromen waar te maken.”

soundhealing

 

La Rosa del norte

Je kunt ook de volledige band boeken. Hier is geen workshop bij inbegrepen, maar bij interesse is het wel mogelijk om te kiezen voor een meer theatrale setting waarbij de nummers worden ondersteund door een waargebeurd, gevoelig en inspirerend verhaal. 

The Journey of La Rosa del Norte

Een voorstelling met liedjes van singer-songwriter Rosa Leijdekkers. Het programma neemt je mee vanuit mijmeringen in Lockdown, via onbereikbare liefde in Cuba, langs met plastic bedolven stranden in Panama, naar een visie op een betere toekomst.

De groep bestaat uit Rosa Leijdekkers – zang en gitaar, Marjolijn Mellema – viool en zang, Rob Vlaar – accordeon, saxofoon en zang, Hans Elmers – gitaar en zang. Vanuit een veelzijdige muzikale achtergrond, brengen deze 4 muzikanten en gevarieerd en gevoelig programma.

Neem contact op via info@creatinghappiness.nl voor boekingen of vragen.