E-book “Drie formules om je dromen waar te maken”

In “Drie formules om je dromen waar te maken”, leer je hoe je zelf meer zeggenschap krijgt over wat er in je leven gebeurt. Je krijgt tools om je gewenste toekomst dichterbij te halen en traint jezelf door middel van tien audio meditaties om ballast los te laten en gelukkiger in het leven te staan. Je krijgt inzicht in de manier waarop emoties en gedachten je realiteit beïnvloeden en leert hoe je deze beter kunt reguleren. Hiermee wordt je weer de kapitein op je eigen schip en lukt het je om koers te zetten richting het leven waar je van droomt.

Bestel E-book

Het boek is toegankelijk geschreven, praktisch toepasbaar en wordt begeleidt door opnames die de lezer inzicht en ervaring geven in het zelf doorwerken van blokkades en bij het manifesteren van meer levensgeluk. 

10 redenen waarom je dit boek moet hebben:

  1. Je leert op een praktische manier hoe je je levensgeluk in eigen handen neemt.
  2. Makkelijk leesbaar. Kort en krachtig.
  3. Wisselt nieuwe inzichten uit de wetenschap en de psychologie af met persoonlijke anekdotes en oefeningen om zelf te ervaren.
  4. Je leert wat er nodig is om koers te zetten en te houden richting de toekomst die je voor ogen hebt, om de blokkades die je daarin tegenkomt te transformeren en om je algehele gevoel van gelukkig zijn, blijvend te verhogen.
  5. Het boek bevat 12 meditatieve oefeningen. Deze oefeningen zijn zowel opgenomen in het boek als op audio te beluisteren en ondersteunen de theorie.
  6. Naast de drie formules, zijn er nog vele andere tips en cadeautjes in het boek verwerkt die je leven aangenamer kunnen maken.
  7.  Je krijgt inzicht in verschillende therapeutische methoden en in wanneer welke methode wel of niet voor je werkt. In deel twee worden ze samengevoegd tot een effectieve formule die altijd tot je beschikking staat.
  8.  De schrijfster vertelt vanuit haar eigen ervaring
  9. Een feest der herkenning en toch vol nieuwe inzichten.
  10.  De audio meditaties geven je handvatten om jezelf te coachen.

“Zeer helder geschreven serie handvatten, in duidelijke en praktische taal, van ervaringsdeskundige Rosa Leijdekkers. Hoop- en lichtgevend, over kwetsbaarheid en kracht, en het zelf creëren van flow en de door jouw gedroomde perspectieven.” 

Kimm Boum Bletterman

 

“Rosa Leijdekkers toont zich een coach die naast je staat op weg naar een leven waarin je zelf aan het roer staat.”

Joke Ettes

 

Meer dan ooit is je boek van vitaal belang door de Corona wereldpandemie en de huidige somberheid van mensen.Dank dat ik 1 vd eerste lezers mocht zijn.”

Jaap Bakkelo