[section label=”formulier”]

[row label=”terst” padding=”10px 10px 10px 10px”]

[col span=”11″ span__sm=”12″ padding=”5px 5px 5px 5px” margin=”5px 5px 5px 5px” bg_color=”rgba(255, 255, 255, 0.71)” class=”data_cell”]

Drie formules om je dromen waar te maken workshop!

Deze workshop met live muziek en meditaties, inspireert je via een persoonlijk en informatief verhaal, om zelf je geluk in de hand te nemen. Rosa begeleidt hier haar eigen songs op gitaar en brengt je aan de hand van haar persoonlijke verhaal over de liefde en de formules uit haar boek tot het ervaren van de kracht van intentie.

soundhealing

 

La Rosa del norte

Als de muziek je aanspreekt, kun je ook de volledige band “La Rosa del Norte” boeken. Heerlijke (soms goed dansbare) luisterliedjes met een boodschap van singer-songwriter Rosa Leijdekkers. Het programma neemt je mee vanuit mijmeringen in Lockdown, via onbereikbare liefde in Cuba, langs met plastic bedolven stranden in Panama, naar een visie op een betere toekomst.

De groep bestaat uit Rosa Leijdekkers – zang en gitaar, Marjolijn Mellema – viool en zang, Rob Vlaar – accordeon, saxofoon en zang, Hans Elmers – bas gitaar en zang, Lucia Hebers – slagwerk en zang. Vanuit een veelzijdige muzikale achtergrond, brengen deze 5 muzikanten en gevarieerd en gevoelig programma.

Neem contact op via rosa@creatinghappiness.nl voor boekingen of vragen.

[/col]
[col span=”1″ span__sm=”12″]

[/col]

[/row]

[/section]