[section label=”formulier”]

[row label=”terst” padding=”10px 10px 10px 10px”]

[col span=”11″ span__sm=”12″ padding=”5px 5px 5px 5px” margin=”5px 5px 5px 5px” bg_color=”rgba(255, 255, 255, 0.71)” class=”data_cell”]

Wat zouden we in een mooie wereld leven als iedereen geleerd had om zichzelf gelukkig te maken! Bij de creating happiness weekenden maken we hier een begin mee. 

Co-Creatie weekenden

Tijdens deze weekenden brengt iedereen iets in. Namelijk een leuke activiteit tijdens het weekend en na afloop, hulp om de anderen verder te helpen bij het verwezenlijken van hun droom. Je krijgt die cadeautjes in meervoud terug, zodat ook jij makkelijker je droom kunt verwezenlijken. De yang weekenden zijn voor mensen die met hun hart iets willen, maar nog niet weten hoe ze dat met hun hoofd voor elkaar kunnen krijgen. 

Tijdens dagelijkse sessies waarin iedereen een hulpvraag indient om een droom te verwezenlijken, krijgen de overige deelnemers de mogelijkheid om persoonlijk hun hulp aan te bieden waar degene met de hulpvraag na het weekend gebruik van kan maken. De rest van het weekend brengen we ons geluksniveau omhoog door het doen van dingen waar we blij van worden. Iedere deelnemer brengt iets in waar hij of zij gelukkig van wordt in de vorm van een “workshop”. Dit kan een spel zijn of samen zingen of dansen, of misschien wel een stiltewandeling of een methode voor persoonlijke ontwikkeling waar de initiatiefnemer veel aan gehad heeft. We maken er met zijn allen een bruisend weekend van en een krachtige start voor het manifesteren van onze hartewens.

 

Healing weekenden

In deze weekenden keren we meer naar binnen en verkennen we verschillende manieren om onze persoonlijke problemen te transformeren. Wetenschapster Lynne mcTaggart heeft bij wijze van onderzoek, voor duizenden mensen healing cirkels georganiseerd waarbij groepen van 8 personen elkaar een healing gaven door middel van intentie. De resultaten waren zo overweldigend dat ze er jaren over gedaan heeft om er als wetenschapster woorden aan te kunnen geven. In haar boeken kun je er meer over lezen, maar wij brengen het in de praktijk door met een groep van 6 tot 8 personen samen te komen en elk groepslid vanuit de rest van de groep ondersteuning te geven op iets waar hij of zij genezing voor nodig heeft. 

Daarnaast leer je prachtige healingtechnieken, die magisch zijn om te ervaren en waar je de rest van je leven op terug kunt vallen.

Workshops

[/col]
[col span=”1″ span__sm=”12″]

[/col]

[/row]

[/section]