“Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te bekrachtigen om zelf hun geluk in de hand te nemen en hun volledige potentieel te leven.”

Veel mensen verlangen ernaar om meer in hun kracht te staan en hun geluk zelf in de hand te hebben. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze website iets voor jou!

Mijn naam is Rosa Leijdekkers. Ik ben oneindig nieuwsgierig naar alles wat bijdraagt aan een wereld waarin mensen gelukkiger kunnen leven en waarin er gelijkwaardigheid en respect is tussen alles wat leeft.  

Ik ben gecertificeerd coach, yogadocente en natuurgenezer en verdiep me vooral in de relatie tussen gezondheid, psychisch welbevinden en je vermogen om het leven vorm te geven waar je werkelijk voor kiest.

De afgelopen 12 jaar heb ik hier veel tools voor verzameld door zelf coaching en Sjamanistische begeleiding te ontvangen en door de opleidingen die ik volgde. Uiteindelijk heb ik de kern van waar het in mijn ogen over gaat samengevat in het e-boek “drie formules om je dromen waar te maken.”

Daarnaast ben ik zangeres en treed ik op met eigen nummers in de vorm van ceremonies, waarin we door middel van muziek en meditaties ontdekken wat er nodig is om zorg te dragen voor je eigen geluk. 

Wil je méér weten over welke workshops er allemaal mogelijk zijn, zou je graag een optreden boeken of spreekt mijn methode je aan en wil je graag een coaching of healing sessie boeken? Neem dan contact met me op.

 

Bestel hier kosteloos je ‘Geluk over jezelf afroepen in 10 stappen’ plan.    Tip!

    Voeg rosaleijdekkers@creatinghappiness.nl eerst toe aan je contacten, zodat het stappenplan niet in je spam of promotiefolder terecht komt!