[section class=”data_cell”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

We leven in een tijd waarin steeds duidelijker wordt, dat de manier waarop we onze wereld hebben ingericht niet bijdraagt aan de gezondheid van onszelf en van onze planeet. Veel mensen verlangen ernaar om meer in harmonie te leven met zichzelf en met de wereld om zich heen.

Sommige mensen wagen de sprong naar het onbekende en anderen blijven er van dromen, maar hebben geen idee hoe ze het aan moeten pakken. Behoor jij tot de laatste categorie? Of tot de eerste en heb je af en toe een zetje nodig om verder te komen? Blijf dan nog even hangen, want op deze website vindt je een ton aan informatie over wat er mogelijk is en wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf en van je leven te creëren. 

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”9″]

[/col]

[/row]
[row]

[col span__sm=”12″]

Mijn naam is Rosa Leijdekkers. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te helpen om gelukkig in het leven te staan en hun dromen waar te maken. Ik ben oneindig nieuwsgierig naar alles wat bijdraagt aan een wereld waarin mensen gelukkiger kunnen leven en waarin er gelijkwaardigheid en respect is tussen alles wat leeft.

Van jongs af aan droomde ik ervan om hier een bijdrage aan te leveren. Ik deed vrijwilligerswerk bij Greenpeace en bij het Rode Kruis en zette een organisatie op om mensen met elkaar in contact te brengen en te inspireren om samen iets te doen aan het plastic probleem. Daarnaast studeerde ik voor coach en healer, want de menselijke psyche en hoe je van binnen een gelukkiger en gezonder mens kunt worden, is van jongs af aan mijn andere passie geweest.

Vanwege een burn out doorliep ik ook zelf een langdurig therapie traject, waarbij ik aan den lijve ervaarde dat alles wat ik van binnen veranderde, meteen weerspiegeld werd door het leven om me heen. Deuren die eerder gesloten bleven, konden na het transformeren van innerlijke blokkades opeens open! Dat heeft me een onvoorstelbaar vertrouwen gegeven in wat er mogelijk is voor iedereen die de drive heeft om het beste uit zijn of haar leven te halen. 

Het deed me inzien dat ik nog zo hard kon werken om iets in de wereld te veranderen, maar als ik niets aan mezelf veranderde, had de wereld vrij weinig aan me, want zonder energie kun je niet veel beginnen.

Ook kwam ik tot het besef dat mensen pas werkelijk een impact kunnen maken, wanneer ze een stevig fundament in zichzelf hebben opgebouwd. Wanneer je bijvoorbeeld werkt voor een ideële organisatie en je zit niet lekker in je vel, dan kun je veel minder goed je werk doen dan iemand die wel lekker in zijn of haar vel zit en maak je dus ook veel minder positieve impact. Wil je iets in de wereld zetten, dan is de juiste mindset en kennis met betrekking tot hoe je iets tot een succes kunt brengen en hoe je (innerlijke) obstakels kunt transformeren van onschatbare waarde om daadwerkelijk je doelen te bereiken. 

Uiteindelijke leidde dat inzicht, samen met mijn passie voor innerlijke transformatie en het in de praktijk ontdekken van de beste formule (voor mij) om steeds dichter bij mezelf te komen en mijn dromen te manifesteren, ertoe dat ik mijn kennis en talenten in wilde zetten om mensen te ondersteunen om hun dromen waar te maken en gelukkiger in het leven te staan. 

Wat kun je zoal van  me verwachten? Ten eerste hoop ik mensen door middel van mijn interviews met moedige initiatiefrijke medemensen te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Wil je af en toe een vleugje inspiratie? Schrijf je dan hier in en ontvang elke maand een interview met tips en inspiratie over het co creëren aan een mooiere wereld.

Wil je zelf stappen zetten en eindelijk gaan doen wat je hart je ingeeft? Check dan hier mijn mini cursussen om je op weg te helpen en ontvang gratis tien tips die je kunnen helpen om in jezelf een mindset te ontwikkelen waardoor je je niet langer uit het veld laat slaan en in de flow blijft bij alles wat je doet.

Wil je me ontmoeten en de creating happiness formule ervaren? Boek dan een Creating Happiness ervaring. Door middel van live muziek met zang en gitaar, vertel ik je mijn verhaal en neem ik je via verschillende meditaties mee in een transformerende en onvergetelijke ervaring die laat zien wat er nodig is om geluk in je leven te creëren. 

[/col]

[/row]

[/section]