proefcamperen

Ik word zo blij van mensen die hun hart zijn gaan volgen en opeens helemaal in the flow zitten! Afgelopen weekend zijn we een paar dagen gaan proefkamperen met de camper van Niels Mooij en Annika Vervloed. We willen pas volgend jaar op reis, maar konden hun oproep (dat ze hun camper verkopen) niet aan ons voorbij laten gaan. Heel lief trouwens dat we hem even uit mochten proberen! ❤
Heerlijk weekendje was het op camping de Lakens, dichtbij mijn favoriete stad en beste vriendinnetjes. Voor Ylva was het één grote speeltuin en voor ons een wellness retreat, omdat we elke avond wanneer het koud en donker werd, gebruik konden maken van de sauna.
We spraken daar een Duitse jongen, die opeens had bedacht dat hij voor Surfana op de camping wilde werken. Surfen kon hij niet, maar hij reisde er gewoon heen en stond opeens voor hun neus met de boodschap dat hij was gekomen om er te werken. Hij was al een tijdje niet gelukkig met zijn leven en had opeens gevoeld dat dat was wat hij wilde. Ze hadden niet meteen wat, maar hij liet weten dat hij de tijd had en na tien dagen wachten, kwam er een baantje voor hem vrij als begeleider van kinderkampen. Inmiddels heeft hij bedacht dat hij deze winter naar Spanje gaat en het jaar daarop weer terugkomt. Op de valreep is hij de Wim Hof methode gaan faciliteren en nu wil hij een online coaching bedrijf gaan beginnen met onder andere ademwerk.
De energie spatte van hem af en hij was duidelijk in de flow van de magie van het leven. I love it! Met name bij jonge mensen bij wie dit voor het eerst gebeurt, word ik daar ongelooflijk blij van! Zijn verhaal was ook weer een extra impuls voor mij om nog maar een keer na te denken over het creëren van een online cursus. Ik ben nog niet helemaal over de streep, want ik zie voor nu nog teveel op tegen zoveel bezig zijn met social media en mezelf filmen voor youtube, maar zijn inspirerende verhaal over de vrijheid die een online cursus met zich meebrengt deed wel weer een duit in het zakje.
Voor nu heb ik in elk geval een mooi boek gemaakt waarin ik hoop je net zo te inspireren om je hart te volgen en je dromen waar te maken als die jongen mij weer inspireerde. Check het op www.creatinghappiness.nl/boek xxx

Vergelijkbare berichten