Hoe stap je uit het financiële systeem om te leven vanuit je waarde als mens?

Hoe stap je uit het financiële systeem om te leven vanuit je waarde als mens?

Ze is tien jaar geleden samen met haar vriend uit “het systeem” gestapt en leeft nu volledig volgens het principe van geven. Momenteel leven ze in hun camper in Portugal, zetten ze een geefeconomie-platform op en werken ze aan een nieuw bank systeem. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een gezin met twee kinderen en een hond en hebben ze volledig vertrouwen dat er altijd overvloed is. Ze zijn gestopt te geloven in schaarste en proberen elke dag te leven vanuit vertrouwen in plaats van angst. Petra wil uitdragen dat elk mens zijn unieke waarde heeft en dat het de hoogste tijd is om dat los te koppelen van inkomsten of beroep. Bekijk het interview om erachter te komen hoe ze dat doet en wat ze daarin tegenkomt.

 

Vergelijkbare berichten