Als de kracht van intentie niet lijkt te werken, terwijl het je misschien precies wijst op wat je moet veranderen, zodat het wel werkt…

Groepsintentie heeft kracht. Dat wordt duidelijk  uit onderzoeken met het geven van positieve intentie aan planten, zaden en water. Zelfs met het visualiseren van- en mediteren op vrede is aangetoond dat criminaliteit, aanslagen en verkeersongelukken verminderen ten tijde van de meditaties.

En dus hebben we een experiment gedaan om ondanks mijn beperkte netwerk hier in Lagos toch te visualiseren dat we een mooie kick off zouden hebben met mijn workshop over de kracht van intentie. Gewoon om eens te kijken wat er zou gebeuren. Eigenlijk was dat al een cadeau op zich. Dat zoveel mensen hierop reageerden met hun steun, gelukwensen en positieve visualisaties.  Hoewel de aanmeldingen laag bleven, gaf het me een enorm gedragen gevoel om toe te werken naar de workshop. Zelfs als er maar weinig mensen zouden komen had ik er een goed gevoel over, want door jullie had het een bedding waardoor ik het zaadje kon gaan planten. 

De opkomst was 0. Niemand, niets, niente (!!) … zelfs geen klein zaadje planten.

Daar was ik wel verbaasd over. Zeker omdat dit nog nooit eerder was gebeurd. Zowel niet bij mij als bij het centrum. Het geeft me te denken dat het me iets wil vertellen, want het kan toch niet zo zijn dat jullie intenties helemaal voor niets waren? Nu kun je denken “nu weer even voetjes op de grond, het werkt gewoon niet,” maar uit behoorlijk wat onderzoeken blijken intenties gekoppeld aan visualisatie en emoties wel te werken en ik geloof erin dat dingen gebeuren met een reden en dat het altijd loont om achter die reden te komen. 

Ik noem het weer zo’n grap van het universum (al weet ik dat ik op een bepaald niveau zelf die grap gecreëerd heb, dus daar hoef ik het universum niet de schuld van te geven 😉 ). Teveel toevalligheden. Een workshop geven over de kracht van intentie, die vervolgens toepassen en dan helemaal 0 deelnemers, maar ondertussen wel de hele week dubbele nummers zien. 

Is het omdat er gewoon teveel aanbod is voor een kleine groep mensen die selectief keuzes maakt? Ja vast wel, maar toch kregen andere workshops wel mensen.

Zitten mensen hier niet op te wachten? Kan ik me niet voorstellen want juist met de jaarwisseling een intentie zetten en leren over wat er nodig is om dat te manifesteren met entertainment en wetenschappelijke inspiratie, lijkt me geen straf.

Hebben we geen goede promotie gemaakt? Nou, we hadden een prachtige flyer en ik heb dagen online gepost en soms is dat all it takes. Wel is het zo dat mensen mij en mijn workshops nog niet kennen, dus nu geleerd dat dat veel belangrijker is dan social media promotie..

Heb ik met onbewuste angsten en blokkades het tegenovergestelde “gemanifesteerd”?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik altijd wanneer ik mensen uitnodig voor evenementen op social media een beetje het gevoel krijg dat ik vroeger had wanneer ik vriendjes uitnodigde op mijn feestje en bang was dat er helemaal niemand kwam. Is dat ooit gebeurd? Nope, maar als 1 iemand niet kwam, gaf me vaak het gevoel alsof dat zo was. Maar daarom was het zo onwijs gaaf dat echt vijf mensen me gister zelfs nog een appje met succes hebben gestuurd en ook veel mensen echt een succesvolle workshop voor zich hebben gezien. Ik zelf ook en ik was (mede dankzij jullie) helemaal niet bang voor dat gevoel maar ging ervoor. …dus ik denk dat dat het ook niet was… 

Is het dan gewoon een wetmatigheid dat als je echt iets wilt, je eerst de belemmeringen op je bord krijgt die je ervan weerhouden? Deze resoneert wel, want ik denk dat de snelste manier om je dromen te manifesteren is om je blokkades op te ruimen ofwel te zien wat je tegenhoudt en daar iets aan te doen. Dus als je het besluit maakt dat je echt ergens voor gaat, is het grootste cadeau dat je kunt krijgen dat je eindelijk duidelijk kunt zien wat je al die tijd heeft tegengehouden  en dat helpt je wel degelijk verder. Dit is voor mij het onderzoeken waard. 

Maar wat denken jullie hierover? 

Vergelijkbare berichten