“Hoe kan het dat als ik iets visualiseer er vaak iets gebeurt waardoor alles weer als een kaartenhuis in elkaar valt?”

Gister had ik het over mijn workshop die niet doorging met een kennis en zij vroeg mij : “Hoe kan het dat als ik iets visualiseer er vaak iets gebeurt waardoor alles weer als een kaartenhuis in elkaar valt?”

Ik begon haar te vertellen dat 95% van alle gedachten en dingen die we aantrekken onbewust plaatsvinden en hoe je je negatieve overtuigingen transformeert, maar opeens viel me iets binnen wat ik zelfs in mijn boek heb staan, maar wat ik duidelijk nog een keer goed mocht ervaren om er goed van doordrongen te raken.

We leven in een materiële wereld en als we iets willen, moeten we dingen in beweging brengen. Als je dus met al je visualisatiekracht een intentie zet, dan zul je eerst veel duidelijker gaan zien wat nog niet op de juiste plek staat. Meestal gebeurt dat in de vorm van tegenslag, zodat je kunt gaan zien welke problemen je hebt op te lossen, zodat wat je wilt ook werkelijk kan gebeuren.

Logisch dat uitgerekend nu er veel intentiekracht stond op de workshop, er juist niemand kwam, want daar leer ik de meeste lessen uit en dat is uiteindelijk de snelste weg naar het wel waarmaken van die droom.

Zo is het ook met mijn gezondheid gegaan. Ik heb de intentie gezet om beter te worden en begin er deze reis achter te komen waar het hem in zit. Los van een grote fysieke stressreactie die vaak uitmondt in ziekte wanneer ik overvraagd of overprikkeld ben, heb ik veel fysieke pijn, brainfog en benauwdheid. In de winter is dit altijd erger dan in de zomer, waardoor ik in de winter niet makkelijk even kan gaan dansen en zelfs yoga soms lastig wordt. Deze reis hebben we veel regen onderweg, maar gelukkig ook veel zon en wat blijkt? Steeds als het regent begin ik last van mijn rug,enkels en knieën te krijgen en als het droog en zonnig is gaan de klachten weer weg.. Ik voel me dus totaal niet zo fit en gezond als ik graag had gewild, maar het is wel heel duidelijk geworden dat de klachten vooral met vocht en/of schimmel te maken hebben. Om het ook nog even te bevestigen stuurde een vriendin out of the blue een artikel door over de symptomen van “schimmelziekte” en daar stond inderdaad ook pijn in gewrichten bij.

Moraal van dit verhaal? Laat je niet ontmoedigen door tegenslag, maar weet dat het je laat zien waar de knelpunten zitten die je hebt op te lossen om je doel te bereiken. EN blijf als het even kan toch je huis verwarmen en doorluchten, want schimmel is nasty!

Vergelijkbare berichten