Mijn ebook is uit!

Wat een mijlpaal! Na drie jaar schrijven en opnames maken voor de meditaties die erbij horen en vervolgens nog een jaar schrijven, om ons reisverhaal met persoonlijke annekdotes in te voegen, is mijn boek eindelijk te downloaden!

Heb je momenteel het gevoel dat je vast zit in een leven waar je helemaal niet voor gekozen hebt en heb je geen idee hoe je, vanuit waar je nu zit, weer vrij en vanuit je hart kunt leven? Of ben je gewoon oneindig nieuwsgierig naar wat er allemaal nog méér mogelijk is voor je?

In mijn Ebook, vertel ik je over de 3 sleutels die ik door de jaren heen ontwikkeld heb om mezelf te bevrijden uit een leven waar ik me het slachtoffer van voelde, richting een leven waarin ik met kracht mijn dromen waar maak. Ik heb hiervoor jarenlang studies, cursussen en onderzoek gedaan als coach op het gebied van blokkades transformeren, de kracht van intentie en de maakbaarheid van geluk.  Door alles wat ik tegenkwam direct op mezelf uit te proberen,  kwam ik erachter wat wel en wat niet voor me werkte. Hierdoor ontstond een integrale aanpak, waarmee ik bijna alle uitdagingen in mijn leven zelf door kon werken om vervolgens een nieuwe realiteit voor mezelf te creëren.

In deze methode leer je wanneer een bepaalde stap wel voor je werkt en wanneer juist niet, want door de juiste stap op het juiste moment toe te passen, heb je een routemap die de weg wijst naar een leven waar je je werkelijk gelukkig bij voelt. 

Dat betekent niet dat alles maakbaar is, maar wel dat je weet waar je staat en het vertrouwen hebt dat je kunt komen waar je wilt zijn. Het gevoel niet langer overgeleverd te zijn aan je lot, maar zelf aan het roer te staan van je eigen leven, hoop ik je door middel van deze drie sleutels mee te geven.

Alle passages worden onderbouwd met stukjes wetenschap en met oefeningen die je zelf toe kunt passen om de kracht van het creëren van wat je wilt en het transformeren van wat je niet wilt, zelf te ervaren. Check het uit en ga naar de “boek” pagina voor meer info. 🙂

Vergelijkbare berichten